Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sanatorium REVITA w Muszynie

Adres obiektu Zielona 3, 33-370 Muszyna
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.4
Wyposażenie 4.0
Czystość 4.2
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.3
Jakość do ceny 4.3
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Kuracjusze z NFZ
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-29 IP: xx.73.33.8
 
 
 

Wróciliśmy 29.08.2016 z REVITY.Było wspaniale.Dziękujemy przesympatycznej p.Ewie.Marii ,Edycie oraz świetnemu masażyście p.Bogdanowi.Również jedzenie było b.smaczne.Gdy sanatorium będzie po remoncie to wspanialszego nie można sobie życzyc.


 
 

Krzystof i Ela pokój nr. 312
Dodano: 2016-08-01
Pobyt od: 2016-07-15 do 2016-08-05 IP: xxx.150.57.14
 
 
    

Bardzo miła obsługa jeżeli chodzi o zabiegi. Wyżywienie bardzo dobre jak w domu. Podziękowanie dla wszystkich pracowników za bardzo miły pobyt. Muszynę i Revitę będziemy wspominać bardzo dobrze. Polecamy


 
 

Jola
Dodano: 2015-06-30
Pobyt od: 2015-05-27 do 2015-06-17
 
 
    

Ośrodek znajduje się w cudownym miejscu - cisza, spokój, piękne widoki. Doskonała baza na wypady w góry. Ponadto organizowanych jest wiele atrakcyjnych wycieczek, w tym na Węgry i Słowację. Jedzonko smaczne, miła obsługa. Jeśli chodzi o zabiegi to jest w czym wybierać. Polecam :)


 
 

Jola
Dodano: 2015-06-30
Pobyt od: 2015-05-27 do 2015-06-17
 
 
    

Ośrodek znajduje się w cudownym miejscu - cisza, spokój, piękne widoki. Doskonała baza na wypady w góry. Ponadto organizowanych jest wiele atrakcyjnych wycieczek, w tym na Węgry i Słowację. Jedzonko smaczne, miła obsługa. Jeśli chodzi o zabiegi to jest w czym wybierać. Polecam :)


 
 

Danuta
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-04 do 2015-05-25
 
 
    

"Piękna lokalizacja obiektu z bardzo miłą obsługą. Część pokoi wyremontowanych jest o wyższym standardzie inne są trochę gorsze, ale sprzątane co drugi dzień sa czyste.Wyżywienie bardzo smaczne i w wystarczających ilościach. Baza zabiegowa nieco skromna, ale rehabilitanci robią co mogą by zabiegi wykonywane były solidnie.Nie brakuje równiez imprez integracyjnych takich jak: wycieczki, ogniska czy wieczorki. Obiekt polecam szczególnie tym osobą, które cenią sobie wypoczynek w ciszy, spokoju i w kontakcie z naturą."


 
 

Maria
Dodano: 2014-10-20
Pobyt od: 2014-09-24 do 2014-10-01
 
 
    

Sanatorium położone w uroczym miejscu.Nieopodal znajduje się park z siłowniami zewnętrznymi.Niewielki spacer do ruin baszty i można podziwiać wspaniałą panoramę Muszyny.Ogrody miłości również warte obejrzenia. Na pewno jest to miejsce dla osób ceniących sobie spokój i relaks. Sanatorium wymaga jeszcze wielu poprawek, szczegolnie wymiany łóżek. Są po prostu za niskie dla osób ze schorzeniami narządów ruchu. Niewielkiej poprawy wymagałoby wyżywienie-zupy przepyszne,ale drugie dania dietetyczne wg mnie zbyt jałowe. Pearsonel przemily i bardzo uczynny. Na szczegolne wyróżnienie zasługują panie rehabilitantki. Mam nadzieję, że zostaną docenione przez swoich przelozonych. Jeżeli ktos z pensjonariuszy dysponuje własnym samochodem to powinien wybrać sie na Słowację do oddalonej o 75km miejscowości Vbrov na kąpiele w siarkowych źródłach termalnych. Wyjazd tam jest również organizowany w sanatorium, więc radze skorzystać.


 
 

benia z bydgoszczy
Dodano: 2014-08-17
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-15
 
 
   

właśnie wróciłam z sanatorium Revita z nfz było super zabiegi,wyżywienie,personel bez zastrzeżeń.Pozdrawiam wszystkich którzy byli na turnusie od 25.07-15.08.2014 polecam każdemu


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie